Aurinkosähköjärjestelmän hintaYleisesti ottaen aurinkosähköjärjestelmien hinnat ovat lähivuosina tulleet alas pitkälti paneelien hinnan laskun vuoksi, ja järjestelmät ovat tätä nykyä kustannustehokkaampia kuin koskaan ennen. Me tarjoamme täyden palvelun aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -toimituksena kilpailukykyiseen hintaan.

Asennettavan järjestelmän hinta riippuu luonnollisesti sen koosta, eli paneelien ja invertterien määrästä, sekä invertterin tyypistä. Pientaloille tyypillisen 3–5 kW:n järjestelmän hinta vaihtelee kohteen ominaisuuksista riippuen Solen.Oy:llä yleensä 5000 ja 8800 euron (sis. alv) välillä suunnitteluineen, järjestelmän komponentteineen ja asennuksineen. Tällöin paneelit muodostavat noin puolet koko hinnasta, invertterit noin neljäsosan sekä ammattilaistemme työn osa, suunnittelu ja asennus, neljäsosan. Tarkemman hinnan saat kutsumalla meidät ilmaiselle arviointikäynnille kohteeseesi ja pyytämällä tarjouksen.

Muista kotitalousvähennys työn osuudesta!

Yksityiset voivat hakea aurinkosähköjärjestelmän asennuksen osuudesta kotitalousvähennystä. Vähennysoikeus on 45 % arvonlisäverollisen työn osuudesta. Vähennystä voi saada vuodessa enintään 2 400 €/henkilö, puolisot voivat siis saada yhteensä 4 800 euron vähennyksen. Omavastuu on 100 euroa.

Rahoitus

Lue lisää verohallinnon sivuilta »